Kjersti Skjønhaug Vågsdal
Jeg føler meg veldig godt ivaretatt hos Kjersti, der får jeg alltid veldig god behandling og også god oppfølging i etterkant. De finner stort sett alltid en time innen rimelig tid. Jeg fikk anbefalt dette legekontoret, og er veldig fornøyd!
Veldig skuffende holdninger og svært dårlig til å prioritere. Viser lite kunnskap om service og har en opp ned holdning ovenfor pasienten. Dårlig til å kommunisere og har en uhøflig tone mot pasient.
Vågsdal følger opp! Hun er kunnskapsrik på mange felt og innehar en kompetanse samt erfaring som flere fastleger ikke kan sammenliknes med. Jeg har vært pasient gjennom svangerskap, diverse personlige diagnoser og opplever nå at barna mine får den BESTE behandlingen!
Hele familien bruker Kjersti og er godt fornøyd. Setter seg fort inn i situasjonen og har veldig god empati. Virker kunnskapsrik, service orientert og fleksibel til å ordne rask time ved behov.
Hele familien har brukt henne i nesten 20 år. Får alltid time på dagen om noe er akutt. Stiller alltid opp, empatisk og flink.