Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hol kommune Legetjenesten
Dyktig
Lege: Håkon Huus-Hansen SkrevetI forbindelse med reise til Asia skrev Håkon ett dokument på medisin bruk på ett fantastisk engelsk.
It was perfect 🙏🇳🇴🇹🇭
Trygg og god lege
Lege: Birgit Tveitehagen SkrevetHun er god og trygg, spesielt om du er ny på plassen. Hun er ung, men om gjør en grundig undersøkelse og leser seg godt opp om det er noe hun ikke kan så mye om. Veldig flink og trivelig lege. Hun gjør en god jobb med å ikke være en allvitende lege som snakker over hode på pasienten og hører på hva du ønsker og vil.
Trygg hyggelig
Lege: Håkon Huus-Hansen SkrevetBle tatt godt imot.legen lyttet til hva jeg sa og jeg fikk stille spørsmål. Han forklarte hva han tenkte å gjøre og hvorfor.
Lyttende
Lege: Mari Kveberg Guldahl SkrevetMin nye fastlege lytter, ser på meg når hun snakker og er veldig forståelsesfull. Forklarer og kommer med forslag om hva jeg bør gjøre.
Tar folk på alvor. Faglig flink.
Lege: Peter Schiellerup SkrevetDu blir tatt godt i mot, føler deg trygg og i beste hender. En bunnsolid flink lege. Ser problemer og tar seg tid til en god dialog. Flink til å henvise videre til spesialister.