Om vurderingeneSiste vurderinger av Elvebredden Gynekologipraksis
Veldig koselig og imøtekommende
Lege: Odrun Kleggetveit SkrevetOpplever henne som en god gynekolog og imøtekommende. Veldig god kjemi mellom oss. Anbefaler henne 👍
Vennlig, behagelig og profesjonell
Lege: Odrun Kleggetveit SkrevetBehagelig og vennlig, profesjonell og dyktig. Lytter og er løsningsorientert, foreslår andre løsninger når ting ikke er optimalt. Fremoverlent. Takknemlig for å ha en gynekolog som henne.
En fullkommen dame
Lege: Kristin Tronstad SkrevetHelt super, og så lett å snakke med. Hun forstod meg fullt ut og gav meg akkurat den hjelpen jeg trengte!
Trygg og god
Lege: Odrun Kleggetveit SkrevetKjenner meg ikke igjen i de dårlige opplevelsene som er skrevet om her. Når jeg var inne tok hun seg tid til å forklare hva hun skulle gjøre før jeg satt meg i stolen, også forklarte hun også underveis. Hun var forsiktig, og i tillegg viste til hva hun så på, og forsikret meg underveis at alt så bra ut!
Følte meg trygg, hun hørte på bekymringene mine, og hun svarte godt på alle spørsmålene jeg hadde.
Behagelig og forståelsesfull
Lege: Kristin Tronstad SkrevetFantastisk lege som ser og lytter. Gode forklaringer, en svært fin opplevelse. Så flott det er å endelig komme til noen som tar seg tid. Anbefales på det varmeste!