Om vurderingeneSiste vurderinger av Elvebredden Gynekologipraksis
Dyktig, fokusert og kunnskapsrik!
Lege: Paula Hagstrøm SkrevetBeste gynekologen jeg har vært hos. Ekstremt dyktig, med hodet og hjertet på riktig sted. Fokus på kvinnehelse og trygghet hele veien! Tydelig, varm, dyktig, engasjert og flink. Virkelig den største anbefaling fra min side.
dårlig opplevelse
Lege: Odrun Kleggetveit SkrevetKleggetveit tok seg ikke tid til å undersøke meg grundig og ordentlig. Hun spør meg aldri om mine plager og problemer og hvor lenge jeg har hatt det slik etc. noe som fikk meg til å føle meg glemt og oversett. Jeg betalte 540kr for en 15 min "undersøke" der jeg ble fortalt det jeg allerede visste fra før av. Jeg kunne allikevel godt søke det opp seg på nettet istedenfor å måtte bortkaste penger på noe sånn. jeg hadde venta i 2mnd for denne timen, anbafaler ikke!!!!!!!!!!
Kristin kurerer angst!
Lege: Kristin Tronstad SkrevetJeg har alltid vært ekstremt redd når det kommer til gynekologisk undersøkelse, i tillegg til at jeg har noen erfaringer som har gitt meg traumer. Derfor var jeg fryktelig redd. Men Kristin er rolig, faglig dyktig og har spekel i alle former og fasonger. Hun er også varsom, hyggelig og forklarer alt hun gjør først. Omgivelsene var varme og trivelige, og jeg følte meg bare trygg. Gikk ut derfra med kurert angst og var kjempestolt og lykkelig over en fin undersøkelse, som jeg har drøyd i over to år. Kommer til å gå hit igjen, i tillegg til å anbefale henne til alle jeg kjenner, som trenger en god gynekolog. I tillegg stort pluss for fantastisk service i resepsjonen.
Godt ivaretatt
Lege: Odrun Kleggetveit SkrevetFølte meg godt ivaretatt. Hun tok seg god tid til å høre problemstillingen, virket forståelsesfull og forklarte grundig hva hun gjorde og hvorfor. Kan varmt anbefales.
Dårlig opplevelse
Lege: Odrun Kleggetveit SkrevetJeg skulle ønske jeg hadde lest vurderingene av denne gynekologen før jeg hadde gått hos henne, da kunne jeg ha funnet noen andre istedenfor. Kleggetveit hadde en arrogant og nedlatende holdning. Følte meg til bry. Jeg hadde noen spørsmål, men de ble bagatellisert og nesten latterliggjort. Følelse av dårlig tid. Selve GU var unnagjort på 3 minutter. Røff behandling og lite informasjon underveis. Sikkert en dyktig gynekolog faglig, men ikke god til pasientkontakt.
Anbefaler ikke denne gynekologen!