Om vurderingeneSiste vurderinger av Gynekologisk Kontor Lillehammer
Trygghet og ivaretakelse på høyt nivå
Lege: Roald Lorentsen SkrevetEnig i alle de foregående omtalene.
Ble godt tatt imot av kontordama. Følte meg sett og hørt av gynekologen - respektert og trygg atmosfære. God informasjon hele veien. Kom med anbefalinger og tydelig at han er kunnskapsrik, samtidig som han lytter og er omsorgsfull.
Den beste opplevelsen jeg har hatt innenfor dette feltet. Anbefales på det sterkeste!
Helt supert!
Lege: Roald Lorentsen SkrevetPersonlig, tilgjengelig, koselig, fleksibelt, kunnskapsrik, flink, oppmerksom, hyggelig. Listen kunne fortsatt lenge. Både han og kontordamen var veldig hyggelige og det var en hyggelig opplevelse å bytte til deres kontor. Jeg bor langt unna, men kommer til å bruke han fast fremover. Helt ypperlig og service på høyt nivå!
Helt fantastisk
Lege: Roald Lorentsen SkrevetEnestående service og kompetanse! Her føler du deg ivaretatt og sett. Han har ekstremt rause åpningstider, noe som jeg setter stor pris på
Veldig bra.
Lege: Roald Lorentsen SkrevetFøler seg trygg og godt ivaretatt både fra kontorsøster og gynekolog fra en går inn døra til en er ute igjen.👍
BEHAGELIG, SERVICEINNSTILT
Lege: Roald Lorentsen SkrevetKan bare slutte meg til tidligere rosende omtaler. Telefoner blir besvart uansett om det er helg eller hverdag. Svar blir også sendt ut i helgen. Her er det verdt å betale mer enn hos fastlegen.