Om vurderingeneSiste vurderinger av Legevakt Vest Silurveien
Kunnskapsrik og vennlig
Lege: Linnea Torsnes SkrevetFått god og effektiv hjelp for en hudlidelse jeg trodde jeg bare måtte godta og leve med. Linnea er dyktig, forståelsesfull og flink til å skreddersy behandlingen slik at man oppnår et godt resultat. Det føles trygt og behagelig å gå til henne. Anbefales på det sterkeste.
En fantastisk hudlege
Lege: Linnea Torsnes SkrevetEn fantastisk og vennlig lege som er profesjonell og behagelig. Informerer og veileder på en måte som fikk meg til å føle meg trygg på at bedre hudlege finnes ikke! Anbefales!
Sympatisk og flink
Lege: Ingemar Havemann SkrevetJeg ble operert av øyelege for tunge øyelokk i 2010, det var dessverre ikke en vellykket operasjon. Ingemar opererte meg på nytt i 2021, resultatet er fint. Jeg er meget fornøyd, han kan virkelig anbefales.
Hjelpes! Endelig fikk jeg riktig behandling
Lege: Linnea Torsnes SkrevetEn fantastisk hyggelig og dyktig lege som hjalp med med mine solskader og forstadier til hudkreft.
Profesjonell, kan trygt anbefales
Tillitsskapende og flink
Lege: Linnea Torsnes SkrevetVar hos Torsnes i forbindelse med at jeg fikk vannkopper i godt voksen alder og nærmest trodde min siste time var kommet.
Hun var betryggende og imøtekommende i behandlingen og jeg følte meg godt ivaretatt. Hun tok til og med kontakt etter noen dager for å høre hvordan det gikk, selv om dette ikke var noe jeg hadde forventet. Alt i alt en positiv erfaring!