Profilbilde av generell kirurg og plastikkirurg Charles Filip

Charles Filip

Profilbilde av generell kirurg og plastikkirurg Charles Filip
Generell kirurg og plastikkirurg

Om

Charles Filip er dobbelspesialist i plastikk- og generell kirurgi. Han har over 20 års kirurgisk erfaring fra universitetssykehus i Norge, Spania (Madrid), Storbritania og Sverige. Charles har vært overlege ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet siden 2009 og utfører avansert ansikts- og nesekirurgi.

Han har en doktorgrad i Plastikkirurgi ved Universitetet i Oslo og britisk embetseksamen. Charles er leder for forskning og utvikling (FOU) ved Plastikkirurgisk avdeling på Rikshospitalet.

• Generell kirurgi
  • Plastikkirurgi

Autorisasjon (2004)

Offentlig avtale

Nei

Siste vurderinger av Charles Filip

Utrolig dyktig plastisk kirurg

Klinikk: Legevakt Vest Silurveien Skrevet

Jeg er svært fornøyde med behandlingen jeg fikk hos dr Filip! Kirurgen var profesjonell, omsorgsfull og forklarte alt grundig, noe som gjorde meg trygg gjennom hele prosessen. Resultatet etter operasjonen er fantastisk! Jeg kunne ikke vært mer takknemlig og anbefaler denne kirurgen på det varmeste!

Faglig dyktig og god oppfølging

Klinikk: Clinic Vest Skrevet

Utførte neseplastikk for å korrigere en skeiv midtskillevegg. Ingen komplikasjoner og veldig fornøyd med resultatet. God oppfølging både før operasjonen og i etterkant.

Utrolig hyggelig og profesjonell

Klinikk: Clinic Vest Skrevet

Charles Filip innga tillit fra første stund. Grundig undersøkelse, bra oppfølging og kontakt underveis og veldig fornøyd med resultatet:-) Topp karakter:-)

Veldig fornyød.

Klinikk: Clinic Vest Skrevet

Jeg følte meg veldig godt ivaretatt av Charles Filip. Han forklarte operasjonen tydelig og skapte en trygg atmosfære. Det var en berikende opplevelse å samarbeide med Charles Filip."

Empatisk og trygg

Klinikk: Legevakt Vest Silurveien Skrevet

Jeg fikk utført en øyelokkoperasjon av Charles. Fra første stund følte jeg meg trygg og godt ivaretatt. Jeg fikk god forklaring og han var lett tilgjengelig ved spørsmål underveis. Atmosfæren opplevde jeg som rolig og behagelig, stolte hundre prosent på hans kyndige hender og gode kompetanse. Det å møte en så varm og empatisk person som signaliserte at han hadde og tok seg god tid var godt å kjenne på. Jeg er veldig fornøyd med resultatet som harmonerer godt med mitt uttrykk i min alder. Anbefales på det sterkeste.