Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Heggen legesenter
Den beste!
Lege: Maria Kjøsnes SkrevetHun tar meg på alvor, er hyggelig, flink og lett å prate med. Er det noe hun ikke kan henviser hun med en gang, og jeg har følt meg særdeles godt ivaretatt. Anbefales!!
Hyggelig, men litt uerfaren
Lege: Maria Kjøsnes SkrevetHyggelig lege, man føler man blir tatt seriøst. Men virker litt uerfaren. Har potensiale til å kunne bli kjempeflink, men trenger som sagt litt mer erfaring.
Fantastisk!
Lege: Silje Andreassen Søreng SkrevetSilje er en fantastisk lege som er flink til å lytte og finne løsninger på problemer. Hun er veldig "menneskelig" og imøtekommende. Utrolig fornøyd. Det eneste negative er at hun har veldig full timeplan.
Den beste legen
Lege: Silje Andreassen Søreng SkrevetSilje møter deg med forsåelse, godhet og med åpne armer hver eneste gang! Hun kan være forsinket, men jeg sitter gjærne å venter 1 time, når jeg vet at en annen gang, kan være akkurat med hun må bruke litt lenger tid på.. og det har skjedd! Hun lytter, gjør så godt hun kan, og er meget dyktig i sitt fag! Man får en enorm tillit til henne. Hun er bare en fantastisk lege!
den beste legen jeg har hatt
Lege: Silje Andreassen Søreng Skrevetrolig,tar seg tid og lytte . behagelig vesen,og meget dyktig . snar til og sende meg videre,hvis hun lurer på noe . Føler meg veldig trygg,når jeg kommer inn på hennes kontor .