Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Heggen legesenter
Den beste legen jeg kunne hatt :)
Lege: Maria Kjøsnes SkrevetAngrer ikke ett sekund på at jeg byttet og fikk henne til fastlege. Hun lytter til pasienten, og hjelper deg med dine behov. Hun er alltid positiv og blid når du kommer. Man føler seg vel og sett, som pasient hos henne. Anbefaler henne virkelig! :)
Varm og imøtekommende
Lege: Silje Andreassen Søreng SkrevetVeldig lett å stole på å betro seg til. Hyggelig og smilende hele tiden. Lett å forstå og er veldig empatisk.
Imøtekommende og faglig oppdatert!
Lege: Silje Andreassen Søreng SkrevetSvært fornøyd med hennes åpne holdning overfor deg som pasient! Hjelpsom og positiv personlighet, forberedt og løsningsorientert. Ringer deg tilbake ved behov. Eneste negative er lang tid på venterommet...
Lege: Silje Andreassen Søreng SkrevetDen beste legen jeg har hatt. Hun tar seg alltid god tid til å LYTTE, og følger alltid opp der det skal følges opp. Man blir møtt med åpenhet, og en åpen holdning.
En flott fastlege!
Lege: Silje Andreassen Søreng SkrevetSilje er meget grundig og faglig dyktig med en bred kompetanse. Hun er lydhør og har en flott personlighet. Alltid blid og positiv. En fantastisk fastlege for både meg og mine barn!