Om vurderingeneSiste vurderinger av Hønefoss hudlegekontor
Elendig
Lege: Elin Holthe Johnsen SkrevetMin mor fikk ingen hjelp. Inne toppen fem min. Så vidt legen tok seg tid til å kikke på henne på tross av at min mor led av et svært hissig eksem over hele kroppen. Rådet til legen var å gå på apoteket å spørre der om de hadde en fuktighetskrem de kunne anbefale.
Profesjonell og kunnskapsrik
Lege: Elin Holthe Johnsen SkrevetVar hos hudlegen og ble godt ivaretatt. En seriøs og kunnskapsrik lege som lytter og tar på alvor. God forklaring på problemstillingen og forslag på behandling som også gjennomføres.
Dyktig hudlege
Lege: Elin Holthe Johnsen SkrevetHar fått god behandling og oppfølging av mine hudplager. Hyggelig legekontor å komme til. Kan virkelig anbefale denne legen.
Respektløs lege
Lege: Elin Holthe Johnsen SkrevetJeg har aldri vært hos en lege som virker så uinteressert i sine pasienter. Det var en lynrask og ubehagelig konsultasjon der hun knapt så på det jeg kom for. Virket sur for at jeg var der med mine bagateller - som plaget meg. Skal aldri til henne igjen.
Veldig greit
Lege: Elin Holthe Johnsen SkrevetEffektivt og fint. Flink til å forklare. Gikk ut igjen, etter å ha fått fikset noe hudsmåtteri, fornøyd med et legebesøk jeg hadde gruet meg litt til.