Aleris Stavanger

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Lagårdsveien 80 4010 Stavanger

Siste vurderinger av Aleris Stavanger

Veldig bra

Lege: Katrine Kirial Skrevet

Kjempe flink gynekolog. Veldg flink til å forberede og forklare underveis. Veldig hyggelig 😊 Anbefales.

Vondt men rask

Lege: Jermund Liljedal Skrevet

Både Dr.Liljedal og sykepleier tok meg godt i mot, vi hadde en samtale før undersøkelsene og jeg fikk god veiledning og oppfølgning underveis, jeg tok både gastroskopi og koloskopi.
Det gikk relativt smertefritt frem til biopsi skulle taes, det var ubeskrivelig vondt selv om jeg hadde fått smertestillende.Totalt sett gikk undersøkelsene bedre enn forventet.
Dr.Liljedal oppleves som svært dyktig og profesjonell.

Kunnskapsrik og trygg i sin praksis

Lege: Volker Pönitz Skrevet

Møtte opp hos fastlege og ble bare sendt hjem uten sjekk av mine bekymringer, booket time hos Volker Pönitz møtte opp hos hjertespesialisten og han betrygget meg og ga meg gode råd over hva jeg burde gjøre og ikke.

Dro hjem med å få ned stresset over mine bekymringer takket være aleris sin hjertespesialist Volker Pönitz

Frustrerende Opplevelse med Koloskopi – Manglende Smertelindring og Ny Time Kreves

Lege: Jermund Liljedal Skrevet

Jeg hadde en koloskopiundersøkelser ved Aleris i dag hos ham, og jeg er misfornøyd med behandlingen. Til tross for at jeg hadde fulgt alle forberedelser nøye, inkludert en streng diett og bruk av avføringsmidler, fikk jeg ikke tilbud om bedøvelse eller smertelindring under prosedyren. Dette gjorde prosedyren ekstremt smertefull, og den måtte til slutt avbrytes etter bare 5 minutter. Jeg ble informert om at jeg må komme tilbake for å fullføre undersøkelsen under narkose, noe som betyr at jeg må gjennom hele prosessen igjen.😢

Det er svært frustrerende at det ikke ble planlagt noen form for bedøvelse fra starten, noe som kunne ha unngått denne smertefulle opplevelsen. Jeg føler at all innsats jeg la ned i forberedelsene var bortkastet, og jeg gikk hjem med betydelig ubehag og smerte.

Professional

Lege: Astvaldur Arthursson Skrevet

Great doctor, listens well and gives quality feedback. Had surgery with him, very satisfied until now. Good person to talk too. A diamond for Aleris.