Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved City Legesenter AS
Profesjonell og detaljorientert
Lege: Aje Paul Singh Dhillon SkrevetVed mitt første besøk virket han som en dyktig og hyggelig person som var opptatt av alle detaljer som angår pasienten. Det var mye øyekontakt, og han var flink til å fordele tiden mellom å lytte, stille spørsmål, stille diagnoser og ta notater. Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen etter mitt første besøk.
God lege
Lege: Frøydis Anne Brunvoll Sørensen SkrevetLytter og tar seg god tid til undersøkelser. Rask på å henvise videre om hun ser det som nødvendig. Absolutt den beste legen jeg har hatt. Kan være litt lang ventetid på time hos henne.
Verste legen!!
Lege: Frøydis Anne Brunvoll Sørensen SkrevetBle satt opp til henne da min fastlege ikke var der. Hun ville ikke høre på ting jeg sa og fikk aldri et ordentlig svar på det jeg var der for. Det eneste hu sa var at jeg får ta det med fastlegen uansett hva jeg sa til henne. Men jeg skal betale for timen som hun ikke ville hjelpe meg med? Seriøst den verste legen jeg har vært borti i hele mitt liv! Null respeskt for passienter og går i forsvar modus med engang hun får vite at passienten ikke er fornøyd med henne. Og hu svarer kjempe frekt tilbake. Hu forlot meg på rommet og gikk ut. Aldri sett noe så respektløst!!!
Anbefales ikke
Lege: Aje Paul Singh Dhillon SkrevetHar ikke hatt god opplevelse av legen. Gir veldig dårlig oppfølging. Tar seg ikke tid med pasient for å forstå problemet og ser ut som han bare vil bli ferdig med deg uten ordentlig oppfølging
Utilgjengelig og avvisende
Lege: Sarah Giessing Kallevik Haagensen Skrevet90% av tiden ikke tilstede da hun bruker vikarer ofte. Selv da hun var tilstede sendte hun meg til en deltidsvikar for noe som krevde hennes godkjenning. Sarah er ikke tilstrekkelig som en fastlege og bagatelliserer problemene dine. Viser lite sympati ovenfor pasient.