City Legesenter AS

Nedre Storgate 6 3015 Drammen

Siste vurderinger av behandlere ved City Legesenter AS

Tolmodig og trygg

Lege: Ellen Ræstad Iversen Skrevet

Har vært veldig fornøyd alle gangene, føler meg trygg og godt ivaretatt, uansett hvor ubehagelig situasjonen i utgangspunktet er. Er glad for at jeg byttet til henne!

Bytt lege

Lege: Aje Paul Singh Dhillon Skrevet

Denne legen oppleves som arrogant, og lite villig til å lytte. Ble ufrivillig pasient av denne legen da min tidligere, meget hyggelige lege sluttet. Min forrige lege pleide å si noe sånt som at det er den som bærer skoen som kjenner hvor den trykker, men Herr Aje nytter det ikke diskutere med. Han "vet" best hvor en annen persons sko trykker....ser det ut til.

Uinteressert I deg som pasient

Lege: Aje Paul Singh Dhillon Skrevet

Lite hyggelig lege uten å vise verken forståelse eller empati. Ikke tid til å lytte og komme med forslag om noe hjelp.
Ble tildelt etter min forrige fastlege sluttet.
Skuffa!

Mangler empati og forståelse for pasienten

Lege: Sarah Giessing Kallevik Haagensen Skrevet

Føler meg hverken sett eller hørt etter legetimer med henne. Hun kjenner meg nesten ikke da det over flere år har vært vikar for vikar for vikaren. Føler derfor ikke at hun evner å sette seg inn i min situasjon og mitt sykdomsbilde. Synd det ikke er ledige fastleger i området, for jeg er på utkikk etter ny.

Lyttende

Lege: Simen Christoffer Ruud Skrevet

Hører hva du har å si samt nøler ikke med å henvise videre dersom han ønsker at spesialisttjenesten bør se nærmere på problemet. Veldig rask med å svare dersom du konsulterer elektronisk enten det gjelder fornyelse av resepter eller andre medisinfaglige spørsmål.