Om vurderingeneSiste vurderinger av Gynekologene på Kolbotn
Trygg. Kunnskapsrik. Hjelpsom. Flott service.
Lege: Kristin Lyng SkrevetHyggelig og dyktig gyn/lege. Tar alt på alvor og undersøker veldig grundig. Forklarer veldig godt.
Jeg brukte dr Lyng på Aleris og valgte å følge henne på ny arbeidsplass.
Hun anbefales.
Usympatisk dame.
Lege: Kristin Lyng SkrevetFølte meg rett og slett uvelkommen, og ble ganske satt ut. Hun viste svært liten medmenneskelighet, og jeg følte jeg var til bry. Hun kunne ikke bli fort nok ferdig med timen.
Jeg følte ikke jeg fikk ordentlig svar på spørsmålene mine, og hun var direkte uhøflig . Veldig trist da jeg har gått hit i flere år, men hun jeg gikk til er blitt pensjonist . Da må jeg funne en ny gynekolog , for hit går jeg aldri mer.
Veldig dyktig og trygg lege
Lege: Kristin Lyng SkrevetDr. Lyng hjalp oss da vi gjennomgikk en ufrivillig abort med litt komplikasjoner. Utrolig stødig, kunnskapsrik og beroligende i en vanskelig tid. Videre var hun en fantastisk støtte og trygghet gjennom hele neste svangerskap, helt frem til målstreken. Etter et mislykket første svangerskap, var det veldig betryggende å oppleve så lav terskel for hjelp og kontroller. Anbefaler Dr. Lyng på det varmeste!
Rolig og trygg
Lege: Kristin Lyng SkrevetFaglig dyktig, tok meg og mine bekymringer på alvor. Følgt meg nøye opp og tilgjengelig ved bekymringer som skulle oppstå ifb med svangerskapet
Informerte ikke
Lege: Kristin Lyng SkrevetSitter igjen med en følelse at denne pasienten måtte hun bli fort ferdig med. Informerte ikke om hva hun gjorde. Sa ikke hva hun gjorde underveis. Sikkert faglig flink, men ingen god opplevelse.