Tromsø Indremedisinske Spesialistsenter AS

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer404 14 840404 14 8 ...
Sjøgata 31/33 9008 Tromsø

• Gastroenterolog og indremedisiner

Siste vurderinger av Tromsø Indremedisinske Spesialistsenter AS

Følger bra opp med informasjon

Lege: Dag Malm Skrevet

De. Malm ringte meg i dag og informerte meg hvordan det lå an med videre henvisning han hadde sendt UNN. Veldig fint å vite at legen følger opp. Tommelen opp for Dr. Malm.

Frekk å ikke imøtekommende!

Lege: Dag Malm Skrevet

Utrulig frekk å imøtekommende! Fikk sikkelig sjokk over oppførselen til denne legen! Anbefaler aldri denne legen til noen….tar deg ikke på alvor å er så ikke en lege jeg vil anbefale til noen…

Lege som vet hva han gjør

Lege: Dag Malm Skrevet

Har vært til undersøkelse med colonoskopi i dag.
Gruet meg veldig i forkant men jeg ble godt tatt i mot av
assistentene. Legen kom inn og vi småpratet litt før undersøkelsen startet. Profesjonelt utført undersøkelse, litt ubehagelig en periode men overkommelig. Legen ga beskjed underveis at jeg bare måtte si i fra om det gjorde veldig vondt.
Alt i alt, veldig fornøyd og glad det gikk så bra😊

Alt i alt fornøyd

Lege: Dag Malm Skrevet

Var hos Dag Malm til gastroskopi, var redd før undersøkelsen og fikk tilbud om beroligende. Legen var profesjonell og gjorde alt han kunne for å hjelpe meg å finne roen, assistent var også til god hjelp under undersøkelsen. Selvfølgelig en ubehagelig undersøkelse, men overkommelig.
Etter å ha lest tidligere vurderinger av legen var jeg skeptisk, men jeg personlig har ingenting å kommentere på når det kommer til legens oppførsel osv.
Er alt i alt fornøyd med opplevelsen!

Dårlig på komminikasjon

Lege: Dag Malm Skrevet

Var med som ledsager til mor med sterk angst. Problematikken ble totalt oversedd, og han kommer med utenksomme kommentarer som ikke hjelper på situasjonen. Var 10 minutter forsinket på vår time, og presiserte så å si når min mor ligger på benken for å hente seg inn etter en brutal koloskopi at "vi trenger rommet til neste pasient nå". Ingen gjennomgang av funn, ble nesten dyttet ut døra. Virker som en lege som er faglig god, men dårlig på pasientbehandling. Han kunne godt tatt seg 2 min ekstra for å snakke om undersøkelsen, men virket mer ivrig på å få pengene sine og oss ut. Anbefales ikke.