Om vurderingeneSiste vurderinger av Ishavsklinikken
Samlebånd og lite serviceorientert
Lege: Niels Christian Stenklev SkrevetEn lege som jobber med hørselsutfordringer men snakker lavt/mumler når han først snakker, ofte munnbind også, slik at man vanskelig hører hva han sier.
Tar en rekke tester uten å forklare/informere om funn eller hva disse funnene betyr. Resulterer i at en ikke forstår/blir kjent med eget hørselstap og årsaker.
Generelt er opplevelsen av klinikken at det tar laaaaang tid for å få time. Både til testing, mottak av høreapparat, justering av disse. Dette går på bekostning av tiden en har til rådighet for å prøve ut ulike høreapparater. Lite hjelp å få når man opplever at høreapparatene ikke er hjelpsom nok, blir da særlig av audiografen på klinikken stemplet som psykisk betinget og at det er ikke noe mer å gjøre. (Det var det i dette tilfellet da jeg kon til annen audiopedagog som tok seg tid).
Opplevelse av å bli bagatellisert og at når tapet ikke kan «forklares»
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Niels Christian Stenklev SkrevetVeldig flink til å forklare og lytte, når jeg sa at jeg var nervøs for timen. Skal prøve ny behandling når alt annet ikke har funket. Veldig glad og fornøyd, føler meg godt tatt vare på.
Paul W Hansen
Lege: Paul Wiliam Hansen SkrevetJeg har vøre to ganger hos han for sviing av nese.Følte meg helt trygg .Forklarte hva som skulle gjøres .Hadde en lun og fin humor .Så jeg forlot kontoret med en god følelse .Bruker gjerne samme lege igjen.
Flott, å trygg lege, gode kunnskaper om lunge sykdommer
Lege: Ronald Opdahl SkrevetJeg har gått hos Roal, i mange år, med min lungesykdom, der har jeg fått veldig mye hjelp, han har funnet ut medesiner som virker veldig godt for meg , nå har jeg fått en mye bedre dag, men jeg går også gjevnlig til kontroll. Det er en fantastisk lege.
Mer opptatt av å ta betalt
Lege: Paul Wiliam Hansen SkrevetVar på time hos Paul ved ishavsklinikken. Paul hørte ikke på hva jeg hadde å si, avbrøyt meg før jeg fikk fortalt ferdig om hva som plagde meg. Han kjørte et kamera ned i nesen min selvom jeg sa at jeg ville ha samboer som satt på gangen med meg. Han ga meg mer smerter enn hjelp. Etter han tråkka kamera ned i nesen, så reiv han det ut, sa at alt var fint og spurte om jeg ville betale kort eller kontant.