Solberg Legehus AS

Gamle Riksvei 106 A 3057 Solbergelva

Siste vurderinger av behandlere ved Solberg Legehus AS

Null interesse for problemene dine

Lege: Torgeir Hauge-Iversen Skrevet

Byttet nylig til denne lege, å gjorde ett stort feilgrep. Han er ikke interessert i å finne ut hva som feiler deg. Føler han bare sitter å venter på at du skal bli ferdig, å gå igjen. Spør ikke om bakgrunnen til div ting når du kommer som ny til han. Ønsker ikke å bli kjent med deg, og dine plager. Sender deg på dør med kun "hatten i hånda" og enda flere spørsmål. Prøver har han ikke ork til å bruke tid på å sette deg opp på virker det som. Svarer bare kjapt "tror ikke det er det" på spørsmål. Anbefaler virkelig IKKE denne legen.

Betryggende mann, med god kommunikasjon.

Lege: Espen Folmo Skrevet

Folmo er uten tvil en meget dyktig lege. Han er også en veldig grei person å snakke med, og får deg til å få vekk de nervene du hadde før du kom inn på legehuset. Ventetiden kan av og til bli lengre enn man forventer, men ventetiden er absolutt ikke forgjeves.

Verdens beste

Lege: Gunhild Therese Fossesholm Skrevet

Gunhild er verdens beste fastlege . Hun gjør det hun kan for å hjelpe og tar pasientene på alvor samtidig som hun er lett å snakke med . Flink med barn er hun også .

Arrogant og eier ikke følsomhet!

Lege: Torgeir Hauge-Iversen Skrevet

Anbefaler sterk ikke denne legen!Han tar ikke tid til å lytte på deg og føler at man er til bry når man spør han om å ta diverse undersøkelse ved bekymringer!Veldig skuffet etter å ha møtt denne legen!

Følte ikke hun tok meg på alvor

Lege: Ingvild Lovise Lødøen Vethe Skrevet

Da jeg flyttet til en ny kommune fikk jeg Ingvild Lovise som min fast lege. I den perioden opplevde jeg henne som uerfaren og ikke tok pasienten på alvor. Hun forstår lite, virket fjern samt kommunikasjonen var også dårlig. Jeg følte meg at hun ikke tok meg på alvor. Det var litt leit for det ble mange lege besøk uten at det hjalp meg. Hos henne fikk jeg ikke den helsehjelpen jeg hadde krav på.
Jeg var så misfornøyd at jeg valgte å slutte å gå til henne.Jeg har nå byttet denne fastlegen og har fått meg en ny fastlege som jeg er meget fornøyd med, for den nye fastlegen min er flink, forstår pasienten og det bety mye for meg!