Solberg Legehus AS

Gamle Riksvei 106 A 3057 Solbergelva

Siste vurderinger av behandlere ved Solberg Legehus AS

DEN BESTE:-)

Lege: Andrzej Hochnowski Skrevet

Jeg kjører mer enn gjerne i 2 timer for å beholde Andreas som fastlege. Han er rett og slett den beste!!

En veldig god lege

Lege: Espen Folmo Skrevet

Espen Folmo er en hyggelig og varm lege som er rask og flink i jobben sin. Rask til å hendvende, og lytter til hva som er problemet. Anbefaler Folmo på det sterkeste.

Den beste av de beste

Lege: Andrzej Hochnowski Skrevet

Har hatt han som lege 25 år, alltid tryg på det han sier, henvisende til spesialister, hvis tvil, sympatisk tar seg tid til sine pasienter, har humor også,nei jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive han uten å si at han er aldeles utmerket som lege terapeut hvis du trenger å prate uten om medesin også, topp

Veldig bra

Lege: Tajinder Singh Skrevet

Tajinder Singh er en veldig dyktig og hyggelig lege.jeg føler at han lytter og tar seg tid til hver pasient.Det er kort ventetid for å få time (jeg fikk time på dagen,og en annen gang i løpet av 3 dager).hyggelig lege,trivelige lokaler og kort ventetid.
Han snakker forøvrig flytende norsk (med tanke på navnet).

Dyktig lege

Lege: Tajinder Singh Skrevet

Jeg har vært hos Dr.Singh noen ganger nå på Fredholt etter at jeg byttet min fastlege.
Kan ikke si annet enn at jeg ble tatt veldig godt imot og han tok meg seriøst.
Det merkes godt at han er en dyktig lege og er veldig flink til å kommunisere med sine pasienter og viste forståelse for mine bekymringer. Jeg fikk også veldig raskt time.
Jeg kommer til å anbefale han til alle mine venner og ta med meg min familie dit.

Jeg er svært fornøyd !