Om vurderingeneSiste vurderinger av Sandvika Spesialistsenter
Misfornøyd
Lege: Oskar Johan Skår SkrevetVeldig dårlig kommunikasjon og samtale. Dårlig helsehjelp. Ikke svar på spm jeg var der for. Stilte spm som ikke berørte undersøkelsen.
Vil ikke anbefale denne personen for pas på min alder eller yngre. Ville søkt på nett etter yngre krefter. Er 43.
Fantastisk flink!
Lege: Runa Sigrid Aabø SkrevetHyggelig, forsiktig! Merket ingenting😅Veldig omsorgsfull og god❤️Hun vet absolutt hva hun driver med!Anbefales på det sterkeste.
Nedlatende
Lege: Runa Sigrid Aabø SkrevetSelve undersøkelsen ble utført helt greit.
Dessverre tillot hun seg å le nedlatende av meg på bakgrunn av meningene mine. Stilte samme frekke spørsmål hele tre ganger bare for å latterliggjøre og vise meg at svaret var merkelig for henne.
Hun er svært arrogant og det er ikke vits å si hva du mener her. Prøvde å prakke på meg prevansjon om igjen og om igjen selv om jeg hadde startet med å si at jeg ikke ønsket prevansjon. Er snart femti år, men ble behandlet som jeg var fjortis. Fraråder sterkt å gå til denne gynekologen og kommer aldri til å gå hit igjen.
Veldig bra
Lege: Aase Høviskeland SkrevetNøye og flink. Likevel rask og effektiv. Så over alle føflekker, selv om fastlege ikke hadde beskrevet alle. Fjernet den hun mente burde fjernes. Veldig hyggelig lege, med glimt i øyet.
Positiv opplevelse
Lege: Aase Høviskeland SkrevetKom til Høviskeland for å fjerne en føflekk etter henvisning fra fastlegen. Gjennomført positiv opplevelse. Tydelig og vennlig kommunikasjon, oppmerksom og fin tone. Dette var jo en helt enkel operasjon, og det gikk da også veldig raskt og greit.