Om vurderingeneSiste vurderinger av Sandvika Spesialistsenter
ikke bra
Lege: Aase Høviskeland Skrevetjeg følte hun ikke hadde lyst til å hjelpe. ikke ga informasjon. ikke vennlig. dårlig tid. ikke lov å stille spørsmål. ville bare ha meg ut virket det som. dårlig opplevelse og lite forståelse.
Meget fornøyd
Lege: Aase Høviskeland SkrevetAase Høviskeland er hyggelig, imøtekommende og kunnskapsrik. Jeg er meget fornøyd med oppfølgingen jeg har fått over flere år. Hun lytter og kommuniserer godt og betryggende.
Veldig fornøyd
Lege: Aase Høviskeland SkrevetHudlege Aase Høviskeland er hyggelig, varm og utrolig dyktig! Jeg er veldig fornøyd med oppfølgingen og alt som medfølger.
Meget dyktig i sitt fag
Lege: Pål Johan Vanberg SkrevetDr. Vanberg tok meg fatt og forklarte i klartekst hvor jeg ville ende med min diabetes om jeg ikke fulgte rådene. Gjorde det heldigvis og føler at jeg har kontroll. Prøver sier og det Takk Doktor Vanberg.
Trygg, kunnskapsrik, vet hva han Snakker om
Lege: Pål Johan Vanberg SkrevetAbsolutt å anbefale.
Bare man kommer inn døren blir man tatt godt imot. Damen som tok blodprøver var skikkelig hyggelig 10 av 10 til henne.
Når det Gjelder Pål, var han suuper hyggelig, rett og slett hyggeligere enn jeg hadde forestilt meg, han hørte på det du hadde å si, virket som han kunne det han snakket om. Man følte seg trygg og ivaretatt så 20 av 20 poeng til han, han er Absolutt å anbefale.