Om vurderingeneSiste vurderinger av Rådhuset Spesialistsenter
Dyktig hjertelege
Lege: Olav Foss Abrahamsen SkrevetJeg opplevde Olav Foss som en dyktig og erfaren hjertespesialist. Han virket veldig grundig og optatt av å være 100% sikker når han gir en diagnose.
Mer usikker og redd etter timen
Lege: Jørgen Westby SkrevetWestby var alt en lege ikke bør være. Fremstod totalt uinteressert, nektet å forklare meg hva han gjorde under veis, bagatelliserte bekymringene mine, tok meg rett og slett ikke på alvor. I etterkant av undersøkelsene måtte jeg grave for å få noen svar, men alt jeg fikk var overfladiske diffuse svar. Jeg fikk ikke svar på hva plagene mine kunne komme av og heller ikke noen betryggelser.
Da jeg så jeg hadde et par spørsmål til fikk jeg beskjed om at «nå tenker jeg vi har diskutert det som er å diskutere om saken» så reiste han seg og signaliserte at jeg skulle gå. Som andre skriver var han videre svært engasjert i hvor jeg skulle betale hen.
Jeg har møtt fler leger enn de fleste, men aldri har jeg opplevd å bli så respektløst behandlet med så lite empati som hos Jørgen Westby. Finn en annen lege og er du henvist, ring fastlegen og be dem henvise deg et annet sted.
Uengasjert
Lege: Jørgen Westby SkrevetOrdknapp, uengasjert, overfladiske svar, tok hyppige røykepauser, ubehagelig, lite dialog, ble veldig overrasket
Overfladisk og uinteressert
Lege: Jørgen Westby Skrevet90 dager ventetid for time.
Veldig hastig, avfeiende ved spørsmål.
Opplever å bli pushet fortest mulig ut av kontoret.
Somler å sende henvisning videre.
Finn en annen!
Godt inntrykk av en hyggelig og profesjonell lege
Lege: Jørgen Westby SkrevetGrudde meg til timen pga dårlige tilbakemeldinger her. Men ble positivt overrasket over en hyggelig og profesjonell lege, som både hilste, forklarte ting underveis og svarte på spørsmål.