Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hole Medisinske Senter
Grundig og empatisk
Lege: Aud Marie Prøsch Vik SkrevetEn grundig, profesjonell og empatisk lege som er meget dyktig, spes i samhandling med barn! Anbefales virkelig!
Den klart dyktigste og beste legen jeg har hatt!
Lege: Claudia Svensen SkrevetFaglig sterk, tar deg på alvor, ser deg som menneske, engasjert, ser helheter, følger opp, hyggelig, kunnskapsrik ....
Hun har betydd utrolig mye for min rekreasjon som menneske, og helsemessig, i løpet av en tung sykemeldingsperiode. I dag er jeg i full jobb i en god stilling og fungerer ok på de fleste plan - og det er faktisk svært mye takket hennes innsats. Bedre skussmål kan jeg ikke gi :)
Helsesekretæren er også svært hyggelig og dyktig.
Meget god lege
Lege: Claudia Svensen SkrevetClaudia Svensen (tidl. Köller) er en institusjon, og jeg har aldri hørt noe negativt om henne. Hun tar pasientene på alvor, og henviser svært gjerne videre ved tvil.
Dr.Gaarder - flott lege
Lege: Bernt Ivar Kinck Gaarder SkrevetEn veldig alright lege. Hører på deg og får deg ikke til å føle deg liten eller dum, uansett problem. Forøvrig veldig flink med barn!
Jeg vil forøvrig også gi en tommel opp til jentene på legekontoret også:)
Helt super!
Lege: Bernt Ivar Kinck Gaarder SkrevetEndelig en lege som hører på meg, og ikke tror jeg er ute etter sykmelding eller piller! Digger denne mannen!