Hole Medisinske Senter

Vik Torg 3530 Røyse

Siste vurderinger av behandlere ved Hole Medisinske Senter

En god lege

Lege: Bernt Ivar Kinck Gaarder Skrevet

Jeg har alltid opplevd at han tar seg tid til meg, at han er positiv, omsorgsfull og engasjert i meg som pasient. I tillegg fleksibel og flink meg barna.

Hyggelig og flink, men....

Lege: Bernt Ivar Kinck Gaarder Skrevet

Uten tvil sympatisk og flink lege. Men, ikke ufeilbarlig. Vi opplevde ikke helt å bli hørt når det virkelig gjaldt, en tendens til å henvise til mange ulike spesialister , uten at det resulterte i timer der. Tilstanden var for uspesifisert til det. Men utover det kan han anbefales. Omsorgsfull var han.

Spesiell

Lege: Alf Erik Næstvold Skrevet

Du bør ikke være overvektig og helst fysisk aktiv for¨å bruke ham.
Hyggelig, men med tendens til å påpeke feil. Han talte antall hark jeg gjorde mens jeg satt hos ham.
Han uttalte seg i forbindelse med en feriereise til NAV slik at arbeidsgiver ikke fikk utbetalt sykepenger for meg til tross for at jeg hadde byttet fastlege og at den nye fastlegen i ettertid sa at han synes det var helt greit (du kan ikke dra utenfor EØS uten godkjennelse fra fastlegen).

frekk og takler ikke psykisk helse

Lege: Aud Marie Prøsch Vik Skrevet

Ba meg "ta meg sammen" da jeg brøt sammen og gråt pga en smørje av byråkratisk styr jeg måtte igjennom. Sånt får en lege tåle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Går ikke hit mer.

Tok tak i blodprøver fra dag 1 for å finne ut av fysisk helse men så stoppe det liksom der.

Sier ting som ikke stemmer ang byråkratiske ting som ventetider og henvisninger - og jeg fikk mer konkret fakta om min helse, av psykiater med tilgang til min journal, enn henne.

svært fornøyd

Lege: Aud Marie Prøsch Vik Skrevet

Fantastisk lege som lytter og tar tak i ting. Henviser videre raskt og er lett å forholde seg til. Veldig flink med barn.
Pluss i boka for egen sekretær