Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legekontor Drammen
Anbefales!
Lege: David Wendelbo Kornmo SkrevetHyggelig lege som tar seg god tid til meg og min sønn. Var veldig flink og beroligende for min sønn på 6 år som var litt spent på sist legebesøk. Alltid presis og virker trygg i faget. Anbefales!
Selvgod bedreviter.
Lege: Salve Åmund Greibrok SkrevetLegen gir inntrykk av å være svært opptatt av å holde et øye med tiden man er inne til undersøkelse og man sitter igjen med følelsen av at pengene man betaler er viktigere enn hvilke opplysninger som fremkommer. Jeg valgte å bytte etter to konsultasjoner fordi jeg opplevde at informasjonen jeg ga ble feiltolket.
Ikke imponert
Lege: David Wendelbo Kornmo SkrevetArrogant og upersonlig. Han virker stresset og har virket uinteressert i meg som pasient. Ikke god til å lytte og virker veldig uerfaren. Dette er ikke en lege jeg vil anbefale.
flink
Lege: David Wendelbo Kornmo SkrevetHan er en flink og respekt som. Jeg følte meg trygg hos han, oppfølger sykdommen og situasjonen. Lett å komme til han, ikke stresset man får topp service hos han😉
Meget dyktig
Lege: Håvard Hagen Vika SkrevetHåvard er meget dyktig og ser hele deg som menneske og ikke bare sykdommen din. Alltid presis, hyggelig og løser problemer raskt. Bare positivt å si om Håvard. Faktisk en av de beste fastlegene jeg har hatt.