Sentrum Legekontor Drammen

Nedre Storgate 31 3015 Drammen

Siste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legekontor Drammen

Meget arrogant og lite samarbeids villig.

Lege: Salve Åmund Greibrok Skrevet

Em mer arrogant lege skal en lete lenge etter.. Har egentlig Tone (konen ) som fast lege ,men det er sjelden hun er tilgjengelig, og da er det han som trer støttende til.
Meget lite hyggelig, eier ikke empati, hadde i tillegg endret medisiner uten avtale. . Bør være på ett stort syke hus, hvor han antagelig er faglig dyktig, ikke som fast lege.

Topp tilgjengelighet!

Lege: Håvard Hagen Vika Skrevet

Har hatt han som fastlege i kort tid for mine barn. Etter to besøk gir han inntrykk av å være en svært grundig og samvittighetsfull lege. Tilgjengeligheten er foreløpig helt topp siden han er ny lege i Drammen.

Lite imponert

Lege: Salve Åmund Greibrok Skrevet

Salve holder et høy tempo sammenlignet med andre leger. Opplever at det er greit å få time, men at han har svært lite tid til meg som pasient. Jeg føler dette kan gå på bekostning av kvaliteten som blir levert, og som mange andre påpeker virker han særdeles lite interessert i meg som person, og har selv opplevd å bli kraftig irettesatt ved spørsmål om behandling. Spesiell framtoning, enkelte ganger hyggeligere enn andre, dog bemerkelsesverdig overfladisk.

En veldig dyktig og hyggelig lege

Lege: Håvard Hagen Vika Skrevet

Håvard ble min fastlege for noen måneder siden. Jeg har noen medisinske utfordringer som ikke er helt vanlige. Håvard viste sin utmerket kompetanse ved å stille de rette spørsmålene og han hadde god kunnskap om mine helseproblemer.

Han er veldig hyggelig og serviceinnstilt. En av de beste legene i Drammen

DEN BESTE LEGEN I BUSKERUD !

Lege: Salve Åmund Greibrok Skrevet

Salve er en fantastisk lege , og medmenneske !

Han gir seg aldri, når det gjelder å finne ut av hva som er galt med en..

Jeg er veldig takknemmelig og glad for at jeg har Salve som fastlege, og ville aldri ha byttet for verden !
Jeg kjenner meg IKKE igjen i , i det noen andre har skevet ovenfor her, mot meg og sønnen min har han bare vært snill og gjort jobben sin!
Salve Greibrok, gjør det "lille ekstra" for deg som pasient.
Og han har en meget bra måte å behandle pasientene sine på. !

Meget god OG medmenneskelig.
Jeg og sønnen min har alltid blitt hørt, og tatt på alvor .

Vi blir nøye fulgt opp av Greibrok selv.
OG har faktisk opplevd flere ganger at han har ringt meg SELV , og svart TLF i resepsjonen, før sekretærene har kommet ..

Tusen takk Greibrok !:-D