Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Landfalløya Legesenter
Arrogant
Lege: Einar Asbjørn Kaarstein SkrevetFølte dr Kaarstein som arrogant og uten empati. Han prøvde ikke å hjelpe i noen sammenheng og henviste heller ikke videre. Jeg byttet lege ved første anledning.
Veldig pålitelig.
Lege: Einar Asbjørn Kaarstein SkrevetDette er en veldig behagelig og dyktig lege. Hører på hva som blir fremført av pasienten, tar alle prøver og tester pasientens tilstand. Behandler pasienten greit og hensynsfullt. Noe vanskelig å få tak i er det eneste mindre bra jeg kan finne. Men kan jo komme av at han har mye å gjøre i arbeidstiden. Håper sterkt på at han kan fortsette å være min fastlege.
Svärt god funksjon som lege.
Lege: Einar Asbjørn Kaarstein SkrevetDenne legen kjenner jeg fra år tilbake, som en god og kunnskapsrik stötte i ulike situasjoner. Hörer etter og svarer på spörsmål. Behagelig og hyggelig, tar de önskede pröver. Kunne ikke ha värt bedre.
Svært dyktig
Lege: Johan Anders Höljer SkrevetJohan er en veldig kunnskapsrik og engasjert lege. Som person er han empatisk og lett å prate med.
Han er god på langsiktig oppfølging, samt å henvise til gode spesialister. Johan er ti av ti som fastlege.
Excellent
Lege: Einar Asbjørn Kaarstein SkrevetUtmerket, presis, dyktig. Veldig flink med fysikalsk diagnosis og treatment.
Med vennlig hilsen,
[Navn fjernet av moderator]