Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Landfalløya Legesenter
Kunnskapsrik som ser pasienten.
Lege: Johan Anders Höljer SkrevetKlar og tydelig som setter seg godt inn i journalen. Henter vurderinger fra andre fagpersoner. Høljer er positiv, bekreftende, profesjonell. effektiv samtidig som han har tid til deg. ser meg som et enkeltindivid.
Usedvanlig dyktig lege
Lege: Johan Anders Höljer SkrevetHöljer er den beste legen jeg har hatt. Han er opptatt av hele mennesket. Stiller gode spørsmål for bedre å kunne hjelpe deg. Flink til å forklare medisinskfaglige ting på en lettfattelig måte. God til å følge opp og gir raskt tilbakemelding på prøver/undersøkelser. Han er alltid godt forberedt/oppdatert når du kommer til time.
En lege til å stole på.
Lege: Einar Asbjørn Kaarstein SkrevetDenne legen er en svært god støtte for pasientene; tar de nødvendige prøver, lytter til det pasienten har å si og spørre om. De nødvendige undersøkelser blir også tatt, og råd blir gitt for pasientens egenpleie av skade eller sykdom. Inntrykket er svært positivt. Enda bedre ville dette være om datamaskinen ikke var så dominerende i pasientens nærvær. En svært kunnskapsrik lege, som er generelt godt orientert om faget.
Min beste og eneste fastlege
Lege: Ove Grønlie SkrevetJeg ble dr Grønlies pasient for over 20 år siden, og har bare godt å si om ham. Han er faglig dyktig, svært grundig og også flink til både å lytte og å informere. Har søkt ham for både psykiske og fysiske problemer, og har alltid blitt møtt med hjelpsomhet og forståelse. Denne legen anbefaler jeg på det sterkeste!
Flink og grundig.
Lege: Ove Grønlie SkrevetTar seg tid til å lytte og ikke minst forklare.
Ser deg som pasient og flink til å ikke overkjøre deg som pasient.
Desverre er det nærmest umulig å komme frem på telefon til legesenteret.