Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Landfalløya Legesenter
Unik
Lege: Ove Grønlie SkrevetHan har aldri gitt meg opp. Han er alltid tilgjengelig. Han gir seg ikke før han finner svar. Meget dyktig. Fantastisk er ikke et ord nok til å beskrive jobben han gjør. Gruer meg allerede til dagen han velger å gå av med pensjon. Han bryr seg om sine pasienter.
Bytt!
Lege: Einar Asbjørn Kaarstein SkrevetByttet fastlege etter håpløse timer hos denne. Er sjelden syk, og veldig sjelden hos legen, likevel føltes det som om jeg var hypokonder når jeg først måtte ha time. Ønsket å finne ut av allergi og medisiner, jeg fikk beskjed om å spørre på apoteket...
Ung og flink
Lege: Johan Anders Höljer SkrevetDr. Holjer er en dyktig ung lege. Han evner å gjøre deg komfortabel i selv i ukomfortable situasjoner som eks. gynekologiske undersøkelser. Han er også løsningssorientert.
Den verste legen jeg har hatt.
Lege: Einar Asbjørn Kaarstein SkrevetTar meg ikke på alvor, sender meg ikke videre i systemet,- føler han mistror meg og elendig i forhold til NAV. Ingen tillit fra meg.
Dålig på att lyssna
Lege: Einar Asbjørn Kaarstein SkrevetUpplever honom dålig på att lyssna på patienten og ta patienen på allvar - samt att träning botar allt - har även vanskligt med att senda pat vidare samt dålig kontakt med/redd før NAV. Får ikke førtroende før honom.