Om vurderingeneSiste vurderinger av Barneallergiklinikken
Tillitsvekkende og kunnskapsrik
Lege: Eirik Herland SkrevetHyggelig og tillitsvekkende med høy faglig kunnskap. Møter både foreldre og barn med interesse for deres utfordringer og historie.
Nøye og profesjonell.
Anbefales på det varmeste!
Lege: Laila Hovind Aaserud SkrevetDette er en utrolig kompetent, varm, barnekjær, lydhør og nøye barnelege. Hun gir seg ikke før barnet får det bedre - og hun bagatelliserer ikke symptomer og «mamma-hysteri» slik mange andre leger gjør. Våre barn har alltid følt seg trygge og ivaretatt av Laila, tross at de ofte måtte gjennom litt smertefulle tester. Jeg er henne evig takknemlig for å ha funnet ut av hva som plaget våre små - og for å ha fulgt dem opp i mange år til de ble store og friske.
Laila anbefales på det sterkeste til alle med barn som strever med allergi/astma etc.
Gir et godt inntrykk
Lege: Cathrine Haraldsen SkrevetVar for kort tid siden hos Dr Haraldsen med min datter som har alvorlig atopisk eksem. Dyktig og kunnskapsrik lege som er flink med barn. Anbefales!
Fantastisk barnelege
Lege: Laila Hovind Aaserud SkrevetVarm, kunnskapsrik og oppriktig interessert i å finne ut hva som feiler barnet. Har meget godt lag med barn. Svært grundig og nøye på å følge opp.
Eksepsjonelt flink og serviceinnstilt
Lege: Laila Hovind Aaserud SkrevetEnestående lege. Dyktig, grundig og utrolig serviceinnstilt. Sjekker og følger opp alt, allergier og annet.