Om vurderingeneSiste vurderinger av Bekken og Barn Skøyen
Anbefales!
Kiropraktor: Elisabeth Berg Cooper SkrevetJeg er veldig fornøyd med behandlingen! Ofte er det en tilgjengelig time samme dag eller dagen etter.
Rask, effektiv og god behandling!
Kiropraktor: Helene Mejdell SkrevetJeg oppsøkte klinikken i forbindelse med bekkenplager og låste hofter, jeg ringte og fikk time på dagen. Etter bare 3 konsultasjoner hos Helene Mejdell begynte smertene å forsvinne og med hjemmeøvelsene jeg fikk av henne var plagene helt borte etter kort tid. Kan anbefale Helene og klinikken på det sterkeste!
Rolig og dyktig
Kiropraktor: Elisabeth Berg Cooper SkrevetVår 10 uker gamle baby viste antydning til spenninger i ryggen når hun så til den ene siden. Vi bestilte time hos Elisabeth og allerede etter første time så vi stor forskjell. Spenninger i hofte, rygg og kjeve ble skånsomt behandlet og baby var tydelig fornøyd etter behandling. Vi har nå hatt 3 timer og ser tydelig forbedring både på kroppsholdning, avslapping i hender og på avføringsmønster.
Vi har hele tiden følt oss godt ivaretatt med en terapeut som er rolig, informativ og dyktig. Jeg har nå bestilt time til meg selv som mor for oppfølging etter fødsel.
Utrolig dyktig og hyggelig
Kiropraktor: Elisabeth Berg Cooper SkrevetHar gått fast til Elisabeth i nærmere to år, før graviditet, under graviditet og etter graviditet. Alltid en smil på lur og er genuint opptatt av deg som person. Tar seg tid til å undersøke og pirke på utfordringer. Veldig dyktig i sitt fag og kommer med alternativ behandlinger. Flink med voksne og barn, kvinner og menn. Anbefaler henne til alle som ønsker en dyktig kiropraktor.
Meget bra behandling og kommunikasjon
Kiropraktor: Elisabeth Christina Aas-Jakobsen SkrevetAas-Jakobsen er en meget god kiropraktor og lytter aktivt til pasientens behov. Anbefales til alle, både gravide, kvinner, menn og barn.