Om vurderingeneSiste vurderinger av NEMUS Jessheim
Rolig og veldig koselig
Kiropraktor: Martin Svendsen SkrevetMartin er en trygg og rolig kiropraktor. Liker han veldig godt. Jeg kan trygt anbefale han til andre.
Muligens beste kiropraktoren eg he våre borti
Kiropraktor: Dag Christian Andersen SkrevetEg anbefalar Dag på det sterkest pga hans ferdigheter og personlighet. Ikkje er han veldig dyktig men han hører på kva du sei og prøver å sette seg inn i problemstilinga di. Eg har våre borti meir enn 5 forskjellige kiropraktorer, men ingen av dei kommer i nærheita av Dag C. Andersen!
Dag Christian anderseen
Kiropraktor: Dag Christian Andersen SkrevetEn dyktigere og hyggeligere kiropraktor skal man lete lenge etter gir god informasjon og lett og snakke med og god i det han gjør
Fantastisk bra
Kiropraktor: Øystein Buvarp SkrevetHar brukt Øystein i ca 15 år, spesielt ved plager i ryggen, men også andre smerter i muskler og ledd. Han fremstår for meg som meget dyktig, og jeg kan bare anbefale han på det sterkeste! Alltid tilgjengelig på kort varsel, om det er viktig!!
Dyktig!
Kiropraktor: Audun Rønning SkrevetAudun er en faglig meget dyktig kiropraktor. Han setter seg godt inn i situasjonen gjennom samtale og undersøkelser, og forklarer godt underveis i behandlingen. Han er hyggelig og skaper en trivelig, behagelig og avslappet atmosfære.
Jeg opplevde kort ventetid på timeavtale, og kom inn uten ventetid.