Om vurderingeneSiste vurderinger av NEMUS Horten
Dyktig og hyggelig
Kiropraktor: Bjarne Johannes Nyvoll SkrevetJeg går jevnlig hos Bjarne Nyvoll og får god hjelp for mine kroniske plager. Han har stor kunnskap og trygghet i behandlingene. Det hjelper meg til en litt lettere hverdag. Kan virkelig anbefale ham og Nemus Horten.
Vennlig og kompetent
Kiropraktor: Ole Kristoffer Larsen SkrevetMeget god erfaring med Nemus Horten og kiropraktor Ole Kristoffer Larsen. Gir et vennlig og kompetent inntrykk, og har et større register av intervensjoner enn jeg er vant med fra andre kiropraktorer. Har fått normalfunksjon tilbake to ganger etter «låsninger» med høyt smertenivå.
Skuffende totalopplevelse og resultat
Kiropraktor: Otto Torvik SkrevetVeldig positivt førsteinntrykk av både Nemus og kiropraktor Otto Torvik.
MEN: behandler Otto er for meg alt for familiær og nærgående på en måte som fort virker uprofesjonell og ubehagelig. Er ikke fornøyd med behandlingen og fikk ikke de resultatene jeg hadde forventet i forhold til det som ble kommunisert da vi startet opp.
Sitter igjen med følelsen av at dette bare har vært masse bortkastet tid og penger.
Meget dyktig
Kiropraktor: Otto Torvik SkrevetOtto er meget faglig kompetent, og har faglig stor bredde og erfaring. Han er åpen og ærlig. Han har pasienten i fokus og bruker andre medarbeidere om de har bedre kompetanse på en problemstilling.
Mitt førstevalg
Kiropraktor: Otto Torvik SkrevetMeget fornøyd med behandling og oppfølging.
fikk også råd om egentrening til forebygging av skader/plager.