Klinikk for Alle Storo

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer979 23 000979 23 0 ...
Sandakerveien 109-111 0484 Oslo

Siste vurderinger av Klinikk for Alle Storo

Trygg og kunnskapssrik

Kiropraktor: Nora Gjengstø Skrevet

Jeg har gått til Nora i flere måneder, og jeg er alltid fornøyd etter en time hos henne. Hun er nøyaktig og kunnskapsrik. Nora er en kiropraktor som ser hele pasienten og tar vurderinger deretter. Jeg føler meg sett med de plagene jeg kommer med, og jeg føler meg trygg på de valgene hun tar. I tillegg gir hun gjerne en forklaring på hvorfor plagene kan ha oppstått og veien videre for behandling. Jeg kan sterkt anbefale henne!

Profesjonell og omsorgsfull behandling

Kiropraktor: Nora Gjengstø Skrevet

Jeg har hatt en fantastisk opplevelse hos Nora Gjengstø. Hun er svært forståelsesfull, tar deg på alvor og har et holistisk syn på behandlingen. Hun er grundig og forklarer alt på en tydelig måte, noe som gir trygghet gjennom hele prosessen. Kan varmt anbefales til alle som ønsker profesjonell og omsorgsfull behandling!”

God kompetanse

Kiropraktor: Nora Gjengstø Skrevet

Nora gjorde en grundig undersøkelse og jeg følte meg hørt. Hun har hjulpet meg å bli smertefri. Kan varmt anbefale henne

Meget fornøyd.

Kiropraktor: Nora Gjengstø Skrevet

En dyktig, empatisk og profesjonell kiropraktor. Jeg er veldig fornøyd med Nora Gjengstø. Anbefaler på det sterkeste til de som sliter med akutte rygg og nakkesmerter. Hun er veldig hyggelig og omsorgsfull- en kiropraktor med magiske hender!
Hun løser opp stiv nakke og rygg, hun er utrolig flink til å skape tillit- noe som er det viktigste under en behandling. Jeg har følt meg trygg og ivaretatt fra første time.
Hun har en unik evne til å forstå smerter.

100 prosent lege

Lege: Selvinaz Tuncer Skrevet

Selvinaz Tuncer er en lege av de sjeldne. Uvanlig hyggelig, samvittighetsfull og pasientfokusert. Dersom noe som helst trenger ytterligere oppfølging, er man garantert at hun vil følge opp. Har endt opp som lege for hele familien vår, fordi hun er på et helt annet nivå enn f.eks. fastlegen vår.