Om vurderingeneSiste vurderinger av Fornebu Kiropraktorsenter
Særdeles kompetent-gir effektiv behandling
Kiropraktor: Knut Andreas Eek SkrevetVeldig flink til å identifisere årsaken til plagene, gi effektiv behandling og god informasjon.Pene lokaler.
Meget bra og effektiv behandling
Kiropraktor: Helen Ditlev-Simonsen SkrevetMeget god respons. Flink til å tilpasse behandlingen og lytte til kroppen. Merker raskt bedring og fikk gode råd for videre oppfølging og øvelser. Meget godt fornøyd
Dyktig og omsorgsfull
Kiropraktor: Helen Ditlev-Simonsen SkrevetHelen anbefales på det varmeste av både min mann og meg selv.
Hun er en god lytter, finner fort problemet og behandler med respekt. Ved akutt ryggprolaps hvor jeg verken har kunnet sitte, gå eller stå uten store smerter, har Helen på en rask og effektiv måte fått ryggen min på plass igjen. Med stor omsorg har hun gitt gode råd om hvordan lytte til kroppen/ryggen, og hvordan holde den vedlike. Hun er dyktig!
Kunnskapsrik og flink
Kiropraktor: Knut Andreas Eek SkrevetKnut Andreas vet hva han holder på med. Kunnskapsrik, flink og forklarer og forteller mye om hva han gjør. Anbefales på det sterkeste!
Meget profejsonell
Kiropraktor: Knut Andreas Eek SkrevetKnut Andreas er trygg, faglig sterk og imøtekommende. Gjør alltid gode og nøyaktige vurderinger i forkant av behandlingen.