Om vurderingeneSiste vurderinger av NEMUS Nesttun
Veldig flink, jeg følte meg trygg!
Kiropraktor: Harald Hægland SkrevetJeg kom til Harald pga problemer med svimmelhet. Dette viste seg å være krystallsyke. Dette behandlet han, jeg ble bedre etter første behandling.
Jeg har også flere andre problemer knyttet til angst og spenninslidelser i kroppen.
Der brukte han sin erfaring som kiropraktor og jeg merket stor forskjell.
Kan anbefales på det varmeste.
Hyggelig, profesjonell og kunnskapsrik.
Utrolig kunnskapsrik og flink
Kiropraktor: Eirik Graue Gabrielsen SkrevetVeldig trygg å gå til flink. Kan det han driver med. Flink til å veilede om trening. Alltid i godt humør.
Fantastisk kiropraktor
Kiropraktor: Jørgen Rønning Stein SkrevetHar behandlet meg flere ganger, og jeg ville ikke brukt noen andre. Utrolig kundevennlig, rolig og fin atmosfære hos han og ikke minst er han svært dyktig i jobben sin. Får time nesten på dagen, evt dagen etterpå. God oppfølging og han er genuint interessert i pasientens vel. Alt i alt 100% fornøyd og ville anbefalt han videre anyday.
Anbefales!
Kiropraktor: Jørgen Rønning Stein SkrevetForeløpig veldig fornøyd. Gode arbeidstider, lett å slippe til både på morgenkvisten og på kveldstid. Hyggelig og flink!
Veldig sympatisk
Kiropraktor: Harald Hægland SkrevetKan anbefale denne kiropraktoren! Tok seg god tid, forklarte hva som var galt, hva som måtte gjøres og hvordan det burde følges opp videre osv. Følte meg godt ivaretatt, og fikk time veldig raskt- noe som var vesentlig ved akutt behov.