Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nesbru Legesenter A/S
Utrolig dyktig lege
Lege: Martin Løwe Skas SkrevetMartin Skas er en helt suveren lege. Lett å prate med, effektiv og tar seg god tid til å lytte.
Han er en lege som man lett får god tillit til, og som man føler at er genuint opptatt av sine pasienters helse. Tidligere lege var totalt motsatt. Kan anbefale Skas på det varmeste til alle som ønsker en erfaren, dyktig og effektiv lege med humor og kunnskap.
En lege som bryr seg, og som du kan stole på
Lege: Heidi Lyche Svindland SkrevetHeidi tar seg tid til å lytte. Hun har en fin kombinasjon av forståelse for de utfordringer du har som pasient og sine egne krav til selvstendige vurderinger av din helsetilstand som profesjonell lege.
Hun tar deg på alvor, og motiverer deg til å ta opp kampen med dine egne helseutfordringer.
I tillegg hjelper det med godt humør, en realistisk og optimistisk tone.
Er det behov for ytterligere utredninger hos spesialister, blir de iverksatt.
Har ikke tid
Lege: Martin Løwe Skas SkrevetMitt første møte med min nye fastlege etter 1,5 år som listefyll. Han har dessverre ikke tid til pasienter. Jeg måte vente en måned på å få time. Greit nok, var ikke noe som hastet. Men, da jeg endelig møter opp på legekontoret: etter å ha sittet på venterommet i 45 min, ga jeg beskjed i resepsjonen om at jeg ikke hadde anledning til å vente lenger. Helsesekretæren ringte Skas, som skulle komme ut med det samme. Så ventet jeg i ti min til. Ja ja, bytte fastlege, eller vente en måned til på ny time? Enkelt valg.
En fastlege til å stole på
Lege: Christian Fredrik Holmboe SkrevetEn fastlege som inngir stor tillit faglig og menneskelig.
Kommuniserer vanskelige/alvorlige diagnoser
med meg som pasient på en forbilledlig måte.
Følger opp særdeles godt, også utenfor arbeidstid.
I tillegg har han "glimt i øyet". Bedre kan det ikke bli.
Veldig flink og empatisk
Lege: Heidi Lyche Svindland SkrevetDr Heidi Lyche er veldig flink og hyggelig. I tillegg til at hun kan faget sitt meget godt er hun god til å lytte til pasienten og samtidig både sympatisk og empatisk.