Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nesbru Legesenter A/S
Grei, men glemmer mye
Lege: Christian Fredrik Holmboe SkrevetLegen virker grei, men glemmer mye. Glemmer å skrive sykemelding, glemmer å sende rekvisisjoner, og glemmer at han har glemt. Det er bekymringsfullt. Virker god på tradisjonelle områder, men klager og virker lite interessert hvis han må sette seg inn i ny sykdom. Og det føles ikke så godt.
Byttet til Løwe Skas
Lege: Martin Løwe Skas SkrevetFor min datter på da 12 år , sympatisk og behagelig lege ,flink og tar seg god tid og får fort tillit til han
Veldig god lege!
Lege: Martin Løwe Skas SkrevetJeg har hatt Martin som fastlege i 8 år nå og vært superfornøyd. Byttet fastlege i dag, grunnet flytting og syntes det er veldig leit at jeg ikke skal fortsette hos han. Omtenksom og imøtekommende, men også profesjonell. Stiller gode spørsmål og virker faglig oppdatert. Tar seg god tid til pasientene sine.
Fraværende lege
Lege: Christian Fredrik Holmboe SkrevetHar hørt mye bra om Dr. Holmboe, men i de siste årene har jeg fått erfare mangel på service. Men det skal merkes at servicen hos helsesekretærene har vært upåklagelig (derfor høy score på service).
Tok meg 4 uker for å få svar på en blodprøve (utfallet av prøven skulle bestemme hva som skulle skje videre). Purret på dette 6 ganger, og fikk vite hver gang at Dr. Holmboe ikke hadde sett på prøven enda. Da jeg hadde konsultasjons timen med han sa han det ville ta i underkant av en uke å få svar...
En måned senere trengte jeg en henvisning som han sa han skulle skrive, som aldri kom. Måtte tilslutt få en annen lege til å skrive henvisningen.
Ellers er det en meget hyggelig og dyktig kar, men det hjelper lite når man ikke får den hjelpen man trenger.
Kompetent, hjelpsom og grundig
Lege: Christian Fredrik Holmboe SkrevetDet er viktig å ha en lege du kan stole på når sykdommen har en mere alvorlig karakter. En sånn lege er Holmboe. Hvis det er mistanke om noe nøler ikke Holmboe med å sende deg på de undersøkelserne som trenge. Er veldig troverdi lege.