Bestill time

Neste time:

Siste vurderinger av Bjølsen Kiropraktikk

Super terapeut!

Kiropraktor: Rafael Mathisen Skrevet

Jeg må bare si hvor takknemlig jeg er for å ha Rafael som kiropraktor! Fra første besøk følte jeg meg velkommen. Han tar seg virkelig tid til å forstå hva som plager meg, og det merkes at han brenner for det han gjør.

Jeg har slitt med ryggsmerter en stund, og etter bare noen behandlinger med Rafael har jeg merket en stor forskjell. Behandlingen hans er både effektiv og behagelig, og han gir alltid tips om hvordan jeg kan ta vare på kroppen min i hverdagen.

Rafael har en avslappet og humoristisk stil som gjør det lettere å komme til behandling, og jeg går alltid derfra med en bedre følelse, både fysisk og mentalt. Jeg anbefaler ham på det sterkeste til alle som trenger hjelp med smerter eller bare ønsker å forbedre velværet sitt.

Takk, Rafael, for at du alltid gir meg en god opplevelse

Stor innsikt og innlevelse

Kiropraktor: Rafael Mathisen Skrevet

Har alltid hatt meget god effekt av behandlingene, både ved akutte problemer, men også som forebyggende tiltak. Følger også et treningsprogram hjemme som Rafael Mathisen har laget spesielt til meg og som er til stor hjelp. Behandlingene skjer alltid i en meget behagelig, varm atmosfære. Setter også pris på rommet som er stort og lyst og tiltalende. Anbefaler behandleren på det sterkeste!

Kunnskapsrik og dyktig kiropraktor!

Kiropraktor: Rafael Mathisen Skrevet

Rafael er en meget trygg, kunnskapsrik og ikke minst dyktig kiropraktor. Her blir du møtt med stor entusiasme og godt humør. Anbefales på det varmeste

God behandling

Kiropraktor: Rafael Mathisen Skrevet

Vil anbefale Rafael på det sterkeste. God veiledning og høy kompetanse har gjort at jeg har fått god hjelp til det jeg har hatt behov for.