Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bellevue helsesenter
Ikke en lege jeg vil anbefale.
Lege: Lizeth Lind Jørgensen SkrevetMeget hyggelige legesekretærer, greie lokaler lokaler. Føler at legen ikke lytter eller møter pasienten, og hun kan oppfattes som arrogant. Lar pasientene vente urimelig lenge, og har en bedrevitende holdning. Nekter å skrive ut legemidler og det kan ta evigheter å ta de enkleste tester. Har etterhvert fått mange dårlige erfaringer, og har byttet til annen lege. Manglende oppfølging ved flere anledninger. Glemmer å sende resepter, krangler på bagateller.
En veldig sympatisk lege
Lege: Peter Andreas Hoff Sbertoli SkrevetJeg føler jeg blir veldig godt ivaretatt. Legen er rolig og behagelig, et menneske jeg straks fikk tillit til. Han er flink til å kommunisere og forklare . Han henviser videre til spesialister når det trengs. Dette er en fastlege jeg håper blir lenge på Bellevue legesenter.
Fantastisk lege
Lege: Martin Handeland SkrevetSjelden jeg har møtt en så flink lege. Et eldre familimedlem fikk påvist alvorlig sykdom i høst. Legen var flink til å ringe å høre om hvordan det gikk, kom tilogmed på flere timers hjemmebesøk en kveld. Denne legen anbefales.
Tar opgaverne alvorlig.
Lege: Martin Handeland SkrevetBakke var jo en utrolig lege,som jeg holdt meget av. Min nye lege er utrolig han også ,blev veldig positivt overrasket ,så det er fint at fortsat føle seg godt tilpas og at blive hørt og få den bedste hjelpen. Kunne noen gange ønske at ikke vente tiden var så lang.
Veldig fornøyd
Lege: Martin Handeland SkrevetJeg har også "fulgt med på lasset" etter at fastlegen som har fulgt meg siden jeg lå i min mors mage gikk av med pensjon.
Både jeg og ungene mine har Handeland som fastlege, selv om vi bor et stykke unna.
Han er utrolig flink med unger, rolig, tillitsvekkende og oppdatert. Er det noe han ikke har 100% koll på, så søker han det opp.
Han følger opp og viser omsorg. Som kroniker er det veldig godt å ha en lege som ikke bare husker deg, men også som tar deg på alvor. Håper Handeland blir i jobben sin lenge!