Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bellevue helsesenter
Hun er et tydelig og ikke minst dyktig lege som tar seg tid til å lytte
Lege: Lizeth Lind Jørgensen SkrevetDa min gamle lege var Dr. Brevig, og jeg fikk henvisning fra ham til henne, byttet jeg til henne, med det resultat at også alle våre tre voksne barn benytter henne som vår families fastlege.
Jeg kan sterkt anbefale henne som en våken, tydelig og dyktig almenpraktiserende lege.
Har ingen reservasjoner i det hun hurtig stiller diagnose, henviser, og vurder hva som blir kommunisert.
Hun har gode konfidensielle psykososiale antenner, noe som oppfattes som entydig positivt.
Fantastisk lege
Lege: Peter Andreas Hoff Sbertoli SkrevetHar aldri hatt en så fantastisk og sympatisk lege, stiller opp uansett hva det er, ringer å hører hvordan det går iht hvis det er noe som har oppstått, kan virkelig anbefales på det sterkeste. Sekretærene er også helt fantastisk, ikke lang ventetid og kommer altid inn til tiden
Fantastisk lege
Lege: Peter Andreas Hoff Sbertoli SkrevetJeg er så utrolig takknemlig for denne legen. Både jeg, mann og barn har byttet til han, og vi er så fornøyde. Han er grundig, dyktig og nøler aldri med å henvise eller undersøke ting nærmere. Han har vært en god støtte under vanskelige tider for hele familien, og det er relativt lett å få time.
Han tar seg tid, er behagelig, og jeg håper han blir på Bellevue i mange år til.
Dyktig, medmenneskelig og god oppfølging.
Lege: Lizeth Lind Jørgensen SkrevetSvært fornøyd med Lind Jørgensen som lege.
Hun virker interessert, tar seg tid og kommuniserer godt. Er medmennesklig og oppleves som trygg og dyktig i jobben sin. Fått god oppfølging. Anbefaler som fastlege.
Fantastisk bra lege
Lege: Lizeth Lind Jørgensen SkrevetJeg føler at denne legen tar deg alvorlig og gjør en langt grundigere sjekk enn andre leger jeg har benyttet.
Hun lytter til meg og forklarer på en tydelig og fin måte.