Nøtterøy Legesenter

Danholmen 3 3128 Nøtterøy

Siste vurderinger av behandlere ved Nøtterøy Legesenter

Veldig god fastlege

Lege: Berit Marie Lien Skrevet

Har gått til henne de siste årene og må si jeg er veldig fornøyd. Lien er en veldig dyktig lege, som tar hensyn og alltid er hjelpsom. I tillegg er hun handlekraftig, og effektiv.

Variabelt inntrykk

Lege: Berit Marie Lien Skrevet

Hun kan være forståelsesfull for i neste omgang å være irritert. Hun kan trekke litt for raske beslutninger, men har mange ganger tatt problemer på alvor og henvist videre noe som har vært viktig.

Lite ydmyk

Lege: Berit Marie Lien Skrevet

Lien er faglig dyktig, men mangler evnen til å lytte. Når det er sagt, så er det viktig å si at hun følger opp der det trengs. Det oppleves bare som om hun gjør det fordi hun vet det er riktig, og ikke fordi hun mener det er nødvendig. Har aldri følt meg så ukomfortabel med noen lege, og vil derfor desverre ikke anbefale henne til andre.

Fornøyd

Lege: Tom Ole Øren Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med Øren. Har hatt han som lege i 10 år og er veldig fornøyd. Altid hyggelig og spør om det vi snakket om sist er blitt bedre, uansett hva det var.

Overbærende, mangler empati

Lege: Berit Marie Lien Skrevet

Som pasient hos denne legen har jeg ikke følt meg komfortabel. Det føltes rett og slett som at legen har oppfattet meg til bry for henne. Jeg har gruet meg til å oppsøke hjelp her da det virker som om hun har viktigere pasienter enn meg. Mine problemer har blitt bagatellisert og latterliggjort. Jeg byttet til slutt fastlege og er veldig fornøyd med byttet. Skulle bare gjort det før.