Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nøtterøy Legesenter
Overbærende, mangler empati
Lege: Berit Marie Lien SkrevetSom pasient hos denne legen har jeg ikke følt meg komfortabel. Det føltes rett og slett som at legen har oppfattet meg til bry for henne. Jeg har gruet meg til å oppsøke hjelp her da det virker som om hun har viktigere pasienter enn meg. Mine problemer har blitt bagatellisert og latterliggjort. Jeg byttet til slutt fastlege og er veldig fornøyd med byttet. Skulle bare gjort det før.
Arrogant
Lege: Tom Ole Øren SkrevetJeg var ikke fornyd med han. Var dårlig til å lytte og trodde han visste ting bedre enn meg. Litt overlegen type.
Fantastisk lege!
Lege: Berit Marie Lien SkrevetFøler virkelig at både jeg og familien blir godt ivaretatt!
Tillit og god tone
Lege: Helge Magnus Larsen SkrevetDr. Larsen tar sine pasienter på alvor, uansett om de er store eller små. Som pasient har jeg tillit til ham og hans faglige vurderinger.
Lien
Lege: Berit Marie Lien SkrevetHar vært pasient hos Lien i nå snart 20 år. Jeg kommer aldri til å endre lege, hun forstår deg og hjelper deg uansett hva. Hun tar deg på alvor og dine problemer på alvor.
Lien anbefales på det sterkeste!