Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Solvang Legesenter
Super lege!!
Lege: Are Austnes SkrevetAnbefales!! Han hører når det er noe og tar deg seriøst! Tar seg god tid, og derfor innimellom litt venting! Men det er igrunn bare positivt!
Lege: Geir Fredborg SkrevetHar hatt Fredborg som lege i mange år, og har egentlig vært fornøyd frem til jeg fikk noe han ikke kunne noe om. Dårlig oppfølgning, vært sur og lite hyggelig når jeg har vært der. Men frem til dette var jeg fornøyd.
Flink lege, men
Lege: Are Austnes SkrevetHatt han i mange år, men det tok for mange år med frem og tilbake for hjelpen kom. Lytte mere på pasientene kan være en god ting.
Er ikke alltid lett for en Fastlege når andre leger gjør jobben hans også vanskelig.
Takk for meg.
Svært dyktig og effektiv.
Lege: Are Austnes SkrevetStor faglig bredde, lytter og henviser til rett innstans når nødvendig. Tenker utenfor boksen. I tillegg er han hyggelig å tillitsvekkende.
Knapp og overflatisk
Lege: Hans Kvalsvik SkrevetEr meget effektiv på konkrete akutte medisinske problemer, som han tar tak i umiddelbart. Men, det virker som han er mye mindre interessert i mer kompliserte syksomsbilder. Noen ganger sier han kan ikke hjelpe deg,men hvorfor henviser han da ikke til spesialist? Har opplevd at han går mens du sitter i stolen, fordi han må til en annen pasient.(timen er altså avsluttet, betyr det visst......) Han skriver noen ganger upresise sykemeldinger eller upresises henvisninger og rusher til avslutning av en diagnose, uten mer forklaring. Opplever at han noen ganger snarest vil ha deg ut av kontoret, selv om jeg selv er svært konkret og ikke interessert i å småprate. Spør man ikke sier han svært lite. Han spør aldri om hvordan behandlingen gikk på forrige sykdom, selv om det var alvorlig.