Solvang Legesenter

Telefonnummer33 42 68 2033 42 68 ...
Skiringssalveien 24 3208 Sandefjord

Siste vurderinger av behandlere ved Solvang Legesenter

Hyggelig, men uengasjert

Lege: Are Austnes Skrevet

Jeg har brukt denne fastlegen i mange år. Har vært igjennom store utfordringer i perioder. Likevel sitter jeg igjen etter en time hos han, med en følelse av at han egentlig ikke hører helt etter hva jeg sier. Jeg er ikke en type pasient som renner ned dørene hos legen, de gangene jeg går til legen er det fordi det er prekært. Derfor føles det tungt når jeg føler at jeg stanger i veggen og ikke får den hjelpen jeg trenger. Legen er absolutt hyggelig å snakke med, men jeg merker likevel at han er stresset, sannsynligvis fordi han har for mange pasienter som venter...

Travel dame

Lege: Hege Beate Løkebø Skrevet

Hun har vært en bra lege for meg i mange mange år, men merker nå at det er på tide å bytte da tid ikke strekker henne til i det siste. Hun lytter når hun har tid, men sender deg ut så fort tiden går ut - tross for at du har mer på hjertet, og henne med viten om det.

Overkjører

Lege: Hans Kvalsvik Skrevet

har bruk denne legen i 10-15 år og merket de siste årene jeg ikke får pratet ferdig før han tar avgjørelser og kjører over meg. Gjør ting uten å forklare og fått god kjennelse da meg. Har nå endelig klart å bytte lege.

En fantastisk fastlege.

Lege: Hege Beate Løkebø Skrevet

Har vært fastlegen min i mange år og har hjulpet meg med så mye, og på så mange måter. Damen er forståelsesfull, flink, skaper tillit, er passe streng og akkurat som en fastlege skal være. Bedre fastlege enn dette skal du lete lenge etter.

Fantastisk lege og medmennesket

Lege: Geir Fredborg Skrevet

Jeg har vært pasient hos Fredborg i 20 år nå. Utrolig dyktig, varm og kunnskapsrik. Samtidig ydmyk og morsom.
Jeg har altid blitt tatt på alvor og han har henvist meg videre der han følte at det var riktig. Tar seg tid til å forklare.
Og de som jobber på kontoret veldig hyggelige.
Føler at jeg er heldig som har fått han som fastlege :)