Om vurderingeneSiste vurderinger av Moloklinikken
Faglig dyktig og engasjert spesialist
Lege: Knut Vegard SkrevetHan var min tredje spesialist og den første som stilte korrekt diagnose. De to første kom ikke i nærheten.
Jeg opplever ham som engasjert, dyktig, grundig og kan anbefale ham varmt for lungerelaterte sykdommer.
Riktignok så er Molosenteret ikke så tilgjengelig på telefon som mange skulle ønske, dette handler mye om hvordan man kommuniserer. De har alltid respondert raskt til meg på sms, jeg har også kunnet laste opp dokumentasjon og spørsmål direkte inn til legen via Internett.
Jeg opplever stor profesjonalitet og imøtekommenhet fra alle ansatte jeg har vært i kontakt med.
Meget dyktig.
Lege: Even Holt SkrevetJeg får en god og trygg oppfølging. Opplever en individuell behandling og grundig informasjon. Enkelt å henvende seg til ved evt. spørsmål. Meget flink lege !
Frøydis Olafsen er en fantastisk lege!
Lege: Frøydis Olafsen SkrevetFrøydis er kunnskapsrik, rolig, imøtekommende, forståelsesfull og hyggelig. Gir gode råd og flink til å kommunisere med både foreldre og våre barn på hhv 3, 5 og 9 år. Ser hele pasienten og mulighetene - ikke bare en diagnose.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Even Holt SkrevetJeg ble hastehenvist pga. hjerteflimmer og fikk super service, flott oppfølging og henvisning til Vardeklinikken i Danmark.
I løpet av veldig kort tid hadde jeg fått behandling i Danmark. Dette var meget vellykket og går nå til årlig kontroll Hos Even Holt og opplever behandlingen og oppfølgingen som trygg og seriøs.
Respektløs dårlig tilgjengelig pr.telefon
Lege: Knut Vegard SkrevetSom lege er jeg klar over betydningen av tilgjengelighet for pasienter. Man henvises med forventning om normal tilgjengelighet. Med 45min ventetid og automatisk telefonsvarer som formidler beskjed om at man starter som nr. 4 i køen, er uakseptabelt.
Om personalet legger røret fra seg og gjør andre ting vites ikke , men forsvarlig tilgjengelighet er det uansett ikke. Det hjelper ikke med dyktige medarbeidere dersom førstelinjen etterlater et respektløst inntrykk. De ansvarlige anbefales omgående å endre rutinene. I mellomtiden finner jeg et annet sted for lungeutredning.