Moloklinikken

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Oksenøyveien 10 1360 Fornebu

Siste vurderinger av Moloklinikken

Flink, men utilgjengelig

Lege: Knut Vegard Skrevet

Dyktig lege, men helt umulig å komme i kontakt med. Går ikke å ringe lenger og får ikke svar på meldinger. Spurte om det var mulig å få flyttet en time litt tidligere. Da ble timen flytter hele 4 måneder senere.

Kunnskapsrik, kyndig og grundig.

Lege: Even Holt Skrevet

Har hatt diagnosen atrieflimmer gjennom mange år før jeg var så heldig å komme til Even Holt. Etter grundige undersøkelser og oppfølginger fra Even Holts side, ble jeg abladert ved Rikshospitalet i september 2016.
Nå, et år etterpå, har jeg kunnet seponere hjertepillene som jeg hadde brukt gjennom lengre tid.
En deilig følelse endelig å være flimmerfri!
Og om et års tid til kan jeg høyst sannsynlig også seponere Xarelto (blodfortynnende medisin).
Even Holt er alltid imøtekommende, og jeg er ham evig takknemlig. Jeg kan anbefale han og hans team på Moloklinikken på det varmeste.

Kan ikke være særlig seriøst - 8 mnd. ventetid

Lege: Even Holt Skrevet

Det tok nesten 1 måned fra fastlegen sendte rekvisisjon, til jeg fikk brev om time til undersøkelse.

Og i brevet sto det at jeg skulle undersøkes 7 måneder senere.

Altså en ventetid på ca. 8 måneder fra fastlegen mente jeg absolutt burde vurderes av en spesialist, til jeg fikk undersøkelsestime.

Har man problemer med hjertet som bør undersøkes av spesialist er ikke en så lang ventetid særlig tillitsvekkende.

Alt er flott

Lege: Frøydis Olafsen Skrevet

Alt er flott med denne barnelegen. Kunnskapsrik, hyggelig, tar foreldrene på alvor. Her er det ikke noe negativt å si i det hele tatt. Topp barnelege!

Tilstede for pasienten og byr på seg selv.

Lege: Even Holt Skrevet

Molonklinikken på Fornebu har særdeles vennlige og tilstedeværende ansatte i møte med pasienten.

Jeg ble ikke bare grundig undersøkt,men
fikk i tillegg følge med på selve undersøkelsen.

Dr.Holt forklarte grundig hver måling .
Språkbruken er pasientvennlig og fargerik og han er i dialog med folk og forsikrer seg om at alt er forstått.
Anbefaler både Dr. Vegard og Dr.Holt til deg som ønsker kunnskapsrike og hyggelige leger.:)