Om vurderingeneSiste vurderinger av Ullevål Kiropraktorklinikk
Kunnskapsrik, profesjonell og hyggelig!
Kiropraktor: Therese Marie Aarsæther SkrevetJeg har gått jevnlig til Therese Aarsæther i høst for behandling av hodepine på grunn av stive muskler i rygg, skuldre og nakke. Jeg valgte Therese på grunn av hennes kompetanse rundt gravide, da jeg var midt i mitt svangerskap. Det viste seg å være ett veldig godt valg! Ikke bare fikk hun løst opp i rygg og nakke som førte til en helt ny hverdag uten hodepine. Hun hjalp meg også med andre stive muskler jeg fikk gjennom svangerskapet med veldig god effekt. Jeg vil anbefale Therese på det sterkeste!
God faglig innsikt og kommunikasjon
Kiropraktor: Kim Øian Orderud SkrevetFlink til å lytte og forstå mine behov, og god forståelse av helhetlig helsesituasjon. Behandling med flere metoder ga ønsket effekt. Bidro med nyttige anbefalinger til egenaktivitet og hjelpemidler.
Takk for god hjelp!
Kiropraktor: Johannes Nygaard Nilsen SkrevetKan virkelig anbefale Johannes hvis du har hodepine. Han er en veldig hyggelig og fin fyr som ga meg svært god informasjon om plagen min og hva jeg kan forvente av bedring etter langvarig spenningshodepine.
Kunnskapsrik og trygg
Kiropraktor: Johannes Nygaard Nilsen SkrevetJeg får god oppfølging av Johannes etter å ha slitt med hodepine over lang tid. Han hjalp meg med å forstå hva som er grunnen til hodepinen, og hva jeg kan gjøre selv i tillegg til behandlingen for å redusere smertene.
Varm og fagdyktig
Kiropraktor: Therese Marie Aarsæther SkrevetFått oppfølging av Therese med vår datter fra hun var ca 2-3mnd. Først og fremst må jeg berømme henne for hennes rolige vesen og varsomme hender som gjorde opplevelsen god for liten baby og frynsete mor. Dernest er Therese dyktig og innehar evnen til å veilede og behandle de aller minste. Hun har kontakter i et større nettverk og kan dermed samarbeide på tvers av fag. Vi fikk hjelp med låsninger på baby før og etter klipp. Svarte raskt på mail, og har ivaretatt oss og kontakten.Veldig fornøyde!