Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Nesttun Bergen
Godt og hyggelig utført håndverk!
Lege: Tine Cecilie Sælensminde Wingsternes SkrevetJeg hadde operasjon av øvre og nedre øyelokk. Følte meg trygg og ivaretatt i alle faser - fra forundersøkelser til oppfølging etter operasjonen. Tine var hele tiden hyggelig og veldig til stede. Jeg er svært fornøyd med resultatet av operasjonen, med kirurg Tine og med fasiliteter og personell ved Aleris i Bergen og på Nesttun! Hilsen[Navn fjernet av moderator]
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Marit Nordskar SkrevetSjelden medmenneskelighet, kunnskap og imøtekommelse. Jeg vil si Marit er helt unik i sitt slag. Vi gir henne våre varmeste anbefalinger
Dyktig og hyggelig
Lege: Tine Cecilie Sælensminde Wingsternes SkrevetFikk utført brystplastikk (implantat) pga ugjenkjennelige bryster etter tre runder med amming, og er veldig fornøyd med hele opplevelsen. Hyggelig og imøtekommende på første møte, og gjennom hele prosessen. Jeg sendte melding til henne med spørsmål en gang og to etter operasjon, og fikk svar med en gang. Er fornøyd med resultatet og føler hun er god på det hun driver med. Prosessen med å få operajson gikk også veldig hurtig framover, noe som var ønskelig for meg. Anbefales.
Ansvarsfraskrivelse fra kirurg Tine
Lege: Tine Cecilie Sælensminde Wingsternes SkrevetJeg tok en øyenlokkoperasjon hos Tine og angrer veldig. Jeg kan se at nærmere et år etterpå har øynene mistet den fine karakteren jeg hadde før. Øyelokkene ser opererte ut, det er en tykk, synlig strek midt på øyenlokket, som er skjev og skrukkete innerst med øyet. Øyenene mine har ikke vært asymmetriske før men de er det nå, etter å ha vært hos Tine. Jeg er fremdeles blå på hele øyenlokket under arret, og har den fine hudfargen rett over. Med andre ord meget synlig. Alt for mye hud er fjernet og øyet mitt ser mer skrellet ut. Jeg undersøkte en slik operasjon opp og i mente før jeg bestemte meg for det, siden jeg var fornøyd med øynene mine før og fikk inntrykk fra konsultasjonen at det skulle bli en så liten endring at bare jeg så det. Så på mange bilder, da hovedsaklig fra USA siden det ikke er lov å publisere i Norge. Ser at Tine . Når jeg var inne på kontroll opplevde jeg utrolige motargumenter. Som «det er jo mitt ansvar når jeg er den som bestemte meg før å utføre operasjonen». «Beklager, jeg skal lære av det» Ja, hvordan skal du lære av det? Jeg ønsker å få rettet opp det hun gjorde som hun sa til meg før at hun ikke skulle gjøre (fjerne fett) men hun ignorerer og trenerer denne forespørselen. Opplever henne som «ferdig med meg» siden det ikke ble som tenkt og de ikke kan tjene mer penger på meg. Dette er ikke profesjonelt. Vit at om du skulle være misfornøyd eller ha problemer i ettertid, blir du IKKE tatt seriøst eller blir hjulpet.
God opplevelse
Lege: Tine Cecilie Sælensminde Wingsternes SkrevetEn trygg og god opplevelse før-under & etter operasjon. Flott resultat, og kan varmt anbefale Tine .