Tine Cecilie Sælensminde Wingsternes
Tine er en stødig dame som ser ditt behov som pasient. Skaper et resultat i henhold til din kropp og ikke noen andre sin. Er tilgjengelig på telefon hele tiden om det skulle være noe.
Anbefaler virkelig Tine om du ønsker en kirurg som ser ditt «behov» og hører på deg som pasient.
Strålende fornøyd med brystimplantater hos Tine! Sikkert landes beste
Hadde brystimplantat og ble veldig veldig fornøyd med resultatet! Tine var veldig tålmodig og utrolig dyktig og kompetent. Jeg vil absolutt anbefale Tine videre til alle som ønsker å gjøre en slik forandring. Hun ser veldig fin ut selv, og hører nøyaktig på hva en ønsker, gir veldig profesjonell råd. Jeg fikk akkurat det jeg ønsket meg! Tusen takk Tine!
Dyktig kirurg som møtte meg og mine ønsker. Så fornøyd, Perfekt resultat etter brystforstørrelse. God oppfølging.
Jeg er så utrolig fornøyd med fettsugingen som ble gjort av Tine! Jeg er kjempeglad med hvordan jeg nå ser ut og det er verdens beste følelse å føle seg selvsikker med kroppen min!
Ikke bare var resultatet helt fantastisk men Tine selv er bare verdens skjønneste og snilleste menneske noensinne! Hun var så forståelsesfull og empatisk hele veien❤️
Anbefaler VIRKELIG dette vidunderlige mennesket til de som ønsker et ordentlig bra resultat!!❤️
Tine og teamet hennes på Nestun er det beste valget man kan ta for seg selv om man ønsker plastikk kirugi. De stråler trygghet, varme og omsorg, og de gir det lille ekstra man kanskje ikke tenkte man trengte. Tine ser deg, ser hva du ønsker, tar vare på deg helt fra dag 1 og til slutt. Døgnet rundt. Hun er en fantastisk plastikk kirurg og person og hun vet virkelig hva hun driver med. Kunne virkelig ikke fått en bedre opplevelse, og har alt å takke Tine og teamet hennes for det.