Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Majorstuen
Trygt og høy kompetanse
Lege: Nils Lykke SkrevetFølte meg veldig trygg, hyggelig personale, god informasjon. Oppfølgingen har vært veldig bra. Anbefaler gjerne Aleris.
Proff, trygt og ivaretatt
Lege: Nils Lykke SkrevetDr. Lykke og teamet tok godt vare på meg ved konsultasjon, før/under og etter operasjon. Angrer ikke ett sekund på at jeg valgte Aleris og Dr.Lykke for å fikse de tunge øyelokkene mine. Føler meg mer opplagt og 5 år yngre.
Trygg og dyktig
Lege: Anne Marie Barrameda SkrevetEn meget god lege, anbefaler på det varmeste. Enkel kommunikasjon, kunnskapsrik og tar deg på alvor, samt veldig hyggelig!
Veldig bra
Lege: Andreas Svee SkrevetRask, hyggelig, kunnskapsrik og profesjonell behandling. Veldig fornøyd. Behandleren hørte på mine ønsker.
Beste legen/kirurgen jeg har hatt
Lege: Andreas Svee SkrevetSom overskriften sier; den beste legen jeg har vært borti på alle mulige måter. Opplevde å bli sett, respektert, hørt og tatt på alvor. God kommunikasjon, informasjon, oppfølging og service hele veien. Andreas virket oppriktig interessert og opptatt av meg som pasient. I tillegg ble resultatet av operasjonen så bra, at jeg ikke trodde det var mulig engang. Anbefaler virkelig Andreas, og kommer til å benytte meg av han videre. Har absolutt ingenting å utsette på han som lege/kirurg, behandlingen eller oppfølgingen, for alt var perfekt. Ble overrasket over at det er mulig å oppleve en så god behandlingsprosess, for den var virkelig 10/10.